Vampire deck - varianta mono blood control

14.10.2011 08:58

Dnes jsme se zaměřili na balíček obsahující velké množství karet z nové edice Innistrad. Balík je, jako koneckonců velká část Innistradu, orientován na vampíry. Je zaměřený na agresivní kontrolu bojiště spolu s možnostmi discard karet z ruky soupeře. Agresivní pojetí doplňují útočné červené i černé sorcery a instanty.

Instant (7)

2Dismember

2Doom Blade

1Geistflame

2Victim of Night

Land (24)

4Blackcleave Cliffs

4Dragonskull Summit

6Mountain

10Swamp

Sorcery (10)

3Arc Trail

3Despise

2Distress

2Slagstorm

Enchantment (3)

3Curse of Death's Hold

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V balíku je velmi silný Bloodline Keeper, který dokáže soupeři zavařit sám. Spolu s podporou karty Olivia Voldaren je velmi nebezpečný. O podporu se dále starají Child of Night, Rakish Heir (pokud soupeř nemá obranu proti lítajícím příšerám, je jeho kombinace s Bloodline Keeperem smrtící) a Stromkirk Noble.

Balíček se nesnaží o nějaká rafinovaná komba, jeho cílem je totální rozklad nepřítele. Najdeme zde přímé útočné karty jako Geistflame, Arc Trail či Slagstorm. Tyto karty doplňují klasické destrukční instanty Doom Blade, Victim of Night spolu s Distress a oblíbenou Curse of Death's Hold.

Baterie landů je víceméně standardní prí černo-červené kombo. Obsahuje Blackcleave Cliffs a Dragonskull Summit.

Osobně tento balík hodnotíme pozitivně. Ukazuje sílu nové edice v podobě vampírů a představuje efektivní a přímou cestu k vítězství.

Zpět

Vítejte v Údolí jaguára obchodu karetní hry Magic the Gathering!

Nabízíme Vám produkty karetní hry Magic the Gathering - booster či jednotlivé single karty. Pro zajištění maximální ochrany Vašich karet nabízíme také kvalitní obaly na Vaše Magic the Gathering karty a rychlé odeslání do druhého dne.

Ceník dopravy

Česká pošta - doporučeně - 59 Kč

Česká pošta - cenné psaní - 69 Kč

Při objednání zboží v hodnotě přesahující 1500 Kč je poštovné zdarma.

Magic the Gathering: kusové karty

Máte-li zájem o kusové karty Magic the Gathering, kontaktujte nás. Vaše objednávky budeme vyřizovat osobně.