Innistrad - oboustranné karty

02.10.2011 10:25

Innistrad - oboustranné karty

V této edici máme možnost poprvé nalézt oboustranné karty. Oboustranné karty mají přední stranu označenou symbolem slunce a jsou vyvolány zaplacením příslušné many. Tyto karty vždy vstupují do hry symbolem slunce ať již jsou vyvolány do hra jakýmkoli způsobem. 

 

Zadní strana karty je označena symbolem měsíce a neobsahuje vyvolávací cenu. U popisu příšery si lze všimnout barevného puntíku symbolizujícího barvu dané příšery. Obě stranny jsou často stejné barvy, ale nemusí tomu tak být vždy (viz obrázky). Zadní strana karty má vliv na hru pouze tehdy pokud je daná karta ve hře a je otočena symbolem měsíce vzhůru. Ostatní charakteristiky, jako je např. vyvolávací cena, kartě zůstávají z přední strany. Každá oboustranná karta má alespoň jednu schopnost, která způsobuje tzv. transform. Pokud splníte podmínky pro transform​, karta se otočí.

.  

Oboustranné karty v balíčku

Možnosti vložení oboustranných karet jsou dvě:

  • Můžete vložit všechny karty do obalů jako to dělá velké množství hráčů
  • Použít lze také speciální kartu pro označení dané oboustranné karty (viz. obrázek dole)

Innistrad Checklist Card

Pokud používáte obaly na karty, je to celkem jednoduché, při otáčení karty ji jednoduše vyndáte z obalu a otočíte, pokud jsou splněny podmínky pro transform.

Při použití speciální karty (chcecklistu) označíte o kterou kartu se jedná a vložíte ji do balíčku. Samotná oboustranná karta je stranou a v momentě, kdy tuto kartu chcete zahrát, vyměníte checklist za skutečnou kartu. Checklist držíte v případě, že máte kartu v ruce, v knihovně či je na ni exile.

Zpět

Vítejte v Údolí jaguára obchodu karetní hry Magic the Gathering!

Nabízíme Vám produkty karetní hry Magic the Gathering - booster či jednotlivé single karty. Pro zajištění maximální ochrany Vašich karet nabízíme také kvalitní obaly na Vaše Magic the Gathering karty a rychlé odeslání do druhého dne.

Ceník dopravy

Česká pošta - doporučeně - 59 Kč

Česká pošta - cenné psaní - 69 Kč

Při objednání zboží v hodnotě přesahující 1500 Kč je poštovné zdarma.

Magic the Gathering: kusové karty

Máte-li zájem o kusové karty Magic the Gathering, kontaktujte nás. Vaše objednávky budeme vyřizovat osobně.